Om föreningen

Svenneby Bottna Fiber är en ekonomisk förening som ägs av oss som valt att ansluta våra hus till fibernätet. Vi bygger ett fibernät så alla bostäder och företag i Svenneby och Bottna kan få tillgång till billig, snabb och framtidssäker anslutning för TV, telefon och internet.

Kostnaden för att ansluta sig till det gemensamma fibernätet kommer bli max 19000 kronor

När ditt hus är anslutet till fibernätet kan du välja om du vill aktivera fiberanslutningen. För 309 kronor i månaden får du 20 TV kanaler, telefon och internet.

Det finns  även möjlighet att ha ”fritidsabonnemang” under del av året. Då använder man vad Telia kallar Öppen Fiber. Priser för olika leverantörer och deras abonnemang finns på www.bredbandswebben.se Till detta kommer Svebo Fibers månadsavgift på 50 kronor.

Ifall du inte vill ha TV, telefon och internet via fiber nu kan du självklart dra in fiber för att senare aktivera det, tills du aktiverar det kommer det att kosta 50 kronor i månaden.

Sparbanken Tanum hjälper gärna till med lån till insatsen.